Burotic Solutions
Partner nr. 1 van het merk Ricoh

Partner nr. 1 van het merk Ricoh, wij bieden multifunctionals, archiveringsoplossingen, printers, grootformaat printsystemen en interactieve schermen. Dankzij onze knowhow en onze ervaring bieden wij u een kwaliteitsvolle service.

Multifuncties

Duurzaam, schaalbaar, veilig en gebruiksvriendelijk met on-demand toegang tot de nieuwste technologieën om de workflow te verbeteren.

Archiveren

Distribueer, beheer en deel uw documenten digitaal om tijd te besparen en de productiviteit te verbeteren.

Printers

Ze zijn snel en bieden veel aansluitmogelijkheden in combinatie met een kleine footprint.

Grote formaten

Scannen, printen, archiveren… Een veelvoud aan mogelijkheden voor grootformaat printsystemen.

Interactieve tabellen

Een innovatief touchscreen met uitzonderlijke helderheid om te delen in uw vergaderingen en brainstormsessies.

Huur & Verkoop van multifunctionals
en printers, archiveringsoplossing

We hebben een breed scala aan hoogwaardige, robuuste en betrouwbare producten om uit te kiezen, afhankelijk van uw behoeften en uw budget. Intelligente multifunctionals (printer, kopieerapparaat, scanner, fax), archiveringsoplossingen (documentbeheer), printers en interactieve whiteboards. Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Printers & Multifoncties

Onze slimme printers en MFP’s geven u toegang tot de nieuwste technologie met updates die rechtstreeks op het apparaat worden geleverd

Met behulp van onze digitale technologieën beschikt u over een efficiënte scansnelheid.

Bovendien zijn al onze apparaten gemakkelijk te gebruiken met hun slimme en intuïtieve bedieningspaneel.

Interactieve tabellen

Het is de perfecte oplossing om uw bedrijf te laten groeien, ideeën visueel te documenteren en te delen op meerdere locaties, de productiviteit te verhogen en flexibele werkpatronen mogelijk te maken.

Onze interactieve whiteboards zijn voorzien van een 4k-touchscreen, waardoor u tal van aansluitmogelijkheden hebt voor een groot aantal apparaten. U kunt nu, tijdens uw vergaderingen, trainingen of brainstormsessies, snel en eenvoudig delen.

Onze producten zijn beschikbaar voor verhuur of verkoop
voor bedrijven, verenigingen en zelfstandigen.

Ricoh gekwalificeerde en gecertificeerde technici

Ons installatie- en onderhoudsteam wordt regelmatig getraind in nieuwe technologieën en beschikt over de nieuwste Ricoh-certificeringen. Dit garandeert u deskundig advies, zorgvuldige installatie en een eersteklas technische opvolging.

Of u nu een huur– of verkoopcontract hebt afgesloten, onze technici bieden u installatie op maat en professioneel onderhoud. Wij werken met ons eigen technisch team waardoor wij u een snelle en efficiënte interventie kunnen garanderen.

Wilt u een krachtige multifunctionele printer huren? Een interactief touchscreen ? Bel ons gratis op 0800 20 790 om een afspraak in te plannen en een offerte aan te vragen.

Een citaat? Een date? Neem contact op met uw adviseur.

Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren en u te voorzien van print- en archiveringsoplossingen om u te helpen uw productiviteit te verbeteren.

Burotic Solutions,
uw zakenpartner

Onze Ricoh gecertificeerde technici staan altijd klaar om voor uw machine te zorgen en deze zo snel mogelijk weer aan de gang te krijgen dankzij onze onderhoudscontracten!

Een date ?

Een vraag, opmerking of behoefte aan meer informatie over onze producten. Laten we even de tijd nemen om dit te bespreken.

Technische ondersteuning

We zijn gratis beschikbaar
telefonisch van maandag t/m vrijdag van 8u30 tot 12u30
en van 13u tot 16u30

Hotline

Voor alle verzoeken
zonder hulp
onderhoudscontract
ons betaalde nummer*.

*(€1,50/minuut) – (info)

Meer informatie
over onze producten

Contacteer ons nu !

Dienstregeling
Maandag t/m vrijdag
8u30-12u30
13u00-16u30

Telefoon
0800 20 790