Nominatie voor
de Trends Gazellen 2023

Het is een immens plezier voor Burotic Solutions genomineerd te zijn voor de Trends Gazellen 2023 in de provincie Namen. Gebaseerd op verschillende groei-criteria is deze benoeming het bewijs dat wij een referentie-onderneming zijn.

Wij wensen al onze teams en al onze medewerkers te bedanken voor hun werk, dat toegelaten heeft dergelijk niveau van uitmuntendheid en professionalisme te bereiken.

Partner N°1 van het merk Ricoh sinds 1999

Ons bedrijf gevestigd in België is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van professionele en multifunctionele printers en interactieve schermen. Geautoriseerde distributeur en expert van het merk Ricoh sinds 1999, we beheersen alle producten van onze partner.

Een onderscheiding voor de beste Ricoh verdeler !

Dank aan Eric Gryson, CEO van Ricoh België voor deze prijs, evenals aan het hele Burotic Solutions-team voor hun investering en motivatie in het bedrijf.

De missies van Burotic Solutions

Alle technici van ons bedrijf zijn volledig opgeleid, gecertificeerd en ervaren om de opdrachten die hen zijn toevertrouwd te optimaliseren :

Luister

We hebben oog voor de behoeften en wensen van onze klanten. Het begint zodra u contact opneemt, samen vinden we de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Innoveren

We zijn ons bewust van de voortdurend evoluerende technologische vooruitgang en trainen onze technici voortdurend in de nieuwste producten en functionaliteit van Ricoh-artikelen.

Doe kwaliteitswerk

Of het nu gaat om installatie of after-sales service, we doen er alles aan om u al onze knowhow te bieden.

Stel al onze klanten tevreden

Ons belangrijkste doel is uw tevredenheid tijdens uw ervaring met ons bedrijf. Of het nu gaat om de huur, aankoop en onderhoud van uw materieel.

De waarden van Burotic Solutions

Dankzij onze ervaring en onze expertise
stellen we al onze waarden tot uw dienst :

Bied kwaliteitsondersteuning en efficiënte service om de tevredenheid van al onze klanten te garanderen.

We waarderen onze knowhow om u kwaliteitswerk te bieden waarmee u uw doelstellingen kunt bereiken.

Evalueren en aanpassen aan uw wensen en behoeften in een steeds veranderende technologische context.

Dicht bij de medewerkers staan om de teamgeest te bevorderen of binnen een familiebedrijf.

Burotic Solutions in beeld

Neem contact op met een partner naar keuze

Bent u een freelancer of een bedrijf en heeft u een multifunctionele printer nodig ? Neem daarom vandaag nog contact met ons op via e-mail, telefoon of via ons contactformulier. Wij staan met een gerust hart tot uw beschikking voor een koop- of huurcontract.

Meer informatie
over onze producten

Contacteer ons nu !

Dienstregeling
Maandag t/m vrijdag
8u30-12u30
13u00-16u30

Telefoon
0800 20 790