SMART Board® série MX

Krachtig en gebruiksvriendelijk
55” | 65” | 75” | 86”

Verbinden
Gemakkelijk verbinding maken en communiceren met uw apparaten en inhoud wanneer u in een vergadering zit of aan het brainstormen bent. Elke werknemer kan zijn ideeën op afstand op het scherm delen.

Makkelijker maken
De SMART MX MX-serie biedt leerkrachten de eenvoud die zij eisen. Het is een hoogwaardig beeldscherm dat net zo gemakkelijk te onderhouden en te upgraden is als te gebruiken.

Bij betrekken
iQ is ontworpen voor bedrijven en freelancers en biedt eenvoudig toegang tot op maat gemaakte tools en inhoud. Iedereen kan meedoen, interacteren en samenwerken op een zinvolle manier. Geen abonnement nodig.

Een offerte? Een afspraak? Neem contact op met uw adviseur.

Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren en u afdruk- en archiveringsoplossingen aan te bieden om uw productiviteit te verhogen.

Burotic Solutions, partner van het merk Ricoh, biedt een reeks producten die voorop lopen op het gebied van innovatie: multifunctionals, archiveringsoplossingen, printers, grootformaat printsystemen en interactieve schermen. Dit solide partnerschap is de garantie voor de kwaliteit van onze producten en de ernst van onze dienst na verkoop in België.

Meer informatie
over onze producten

Contacteer ons nu !

Dienstregeling
Maandag t/m vrijdag
8u30-12u30
13u00-16u30

Telefoon
0800 20 790