Veilige, duurzame en intuïtieve
slimme multifunctionals

Bent u op zoek naar intuïtieve en efficiënte printers voor uw bedrijf ?
Wij adviseren u om uw keuze te maken op onze Ricoh multifunctionele printers.
Wij staan garant voor schaalbare, duurzame, veilige en gebruiksvriendelijke multifuncties. Wij zijn overal in België actief voor de levering en installatie van uw multifunctioneel.

Afdruksnelheid

Verwerk grote printvolumes met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid dankzij de revolutionaire kleuren-MFP’s.

Productiviteit

Om de workflow te verbeteren, hebben we apps om te scannen naar populaire cloudservices zoals One Drive, Google Drive, Dropbox…

Opties

Gemakkelijke verbinding met verschillende mobiele apparaten om documenten sneller te openen, af te drukken of te scannen.

Een slimme multifunctionele
op afstand toegankelijke

Wij regelen alles voor u, van installatie tot configuratie. Onze aanbiedingen zijn beschikbaar voor alle bedrijven en freelancers in België. Bel nu onze gecertificeerde Ricoh experts voor de installatie en configuratie van uw multifunctionele printer !

Voortdurend evoluerende technologie

Vanaf je multifunctional heb je toegang tot verschillende diensten van derden, zoals Dropbox en Google Drive.

Dankzij deze functie kunt u nu uw papierformaten converteren naar digitaal formaat, de productiviteit verbeteren via een automatiseringssysteem, applicaties eenvoudig configureren, vergaderingen gemakkelijker organiseren door uw cloudinhoud op het interactieve whiteboard te delen en dat alles terwijl u uw kosten verlaagt, zoals afdrukken en papier kosten.

Een uitzonderlijk niveau van beveiliging

IEE 2600 gecertificeerde multifunctionele apparaten garanderen dat ze voldoen aan de minimale eisen op het gebied van AVG-gegevensbeveiliging. Ze bieden meerdere functies voor het beschermen van de gegevens van uw bedrijf, zoals gebruikersauthenticatie en het DataOverwriteSecurity-systeem, dat schijfgebieden overschrijft die worden gebruikt voor kopiëren, scannen en beeldverwerking.

Er is ook een andere beveiligingsfunctie beschikbaar die alleen toegang geeft aan de eigenaar van het document.

Wij bieden u een huur- of verkoopcontract aan voor onze multifunctionele printers. Dankzij onze contracten geniet u van tal van voordelen. Dit aanbod wordt aangeboden aan alle bedrijven, verenigingen en zelfstandigen in België.

Wilt u een multifunctionele printer huren of kopen ?

We hebben een breed scala aan kwaliteitsproducten die
passen bij uw behoeften en uw budget.

Lease- of verkoopovereenkomst
voor uw multifunctionele printer

Wilt u huren ? Huurcontracten zijn een alternatief voor verkopen en stellen u in staat om te evolueren om altijd over het nieuwste model te beschikken zonder dat u hoeft te investeren.

 Onze aanbiedingen zijn beschikbaar voor alle bedrijven en freelancers in België. Bel nu onze adviseurs die u zullen begeleiden bij het kiezen van uw apparatuur.

Meer informatie
over onze producten

Contacteer ons nu !

Dienstregeling
Maandag t/m vrijdag
8u30-12u30
13u00-16u30

Telefoon
0800 20 790