Een interactief & aanraakscherm met vele mogelijkheden

Burotic Solutions, partner van de merken Ricoh en Smart, biedt u een reeks interactieve schermen die toonaangevend zijn op het gebied van innovatie. Laat uw fantasie de vrije loop en verhoog de productiviteit dankzij interactiviteit !

Interactief scherm

Het interactieve scherm is een computerapparaat dat interacties met andere gebruikers of met andere apparaten in realtime mogelijk maakt zonder een videoprojector.

Ultraplat en aanraakbaar

Alles-in-één, dit apparaat werkt als een gigantische tablet. Dankzij het ultraplatte en aanraakbaar bord kunt u documenten annoteren met een digitale pen of uw vingers en deze vervolgens delen.

Verschillende modellen

Horizontaal of verticaal geplaatst, verschillen de schermmodellen in grootte, bevestigingswijze (wand of voet) of type ondergrond (techniek en materiaal).

Interactieve borden
voor uw vergaderruimtes

Wilt u interactie met uw team tijdens uw wekelijkse vergaderingen?
Onze interactieve borden helpen u de samenwerking van elk teamlid
te verbeteren tijdens uw vergaderingen, trainingen en brainstormsessies.

Of u nu huurt of verkoopt, profiteer van de vele voordelen die interactieve whiteboards bieden. Wij leveren en installeren in heel België voor zelfstandigen, verenigingen en bedrijven.

Een offerte? Een afspraak? Neem contact op met uw adviseur.

Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren en u afdruk- en archiveringsoplossingen aan te bieden om uw productiviteit te verhogen.

Deel eenvoudigweg uw ideeën

Het is gedaan met het schoolbord! Het interactieve en aanraakbare whiteboard van 4k heeft nu het schoolbord vervangen en wordt op een aantal plaatsen gebruikt. Interactieve schermen zijn onmisbaar geworden in het bedrijfsleven. Als managementtools maken ze het mogelijk om als team taken te plannen, dashboards te presenteren, blokkades te analyseren en op te lossen.

Vergadertools, ze dienen als flipover en verbeteren de uitwisseling tussen deelnemers. Dit samenwerkingsscherm is perfect om ieders ideeën te delen. Het zal perfect zijn plaats vinden in uw vergaderruimten voor uw volgende brainstormsessies en vergaderingen.

Meer informatie
over onze producten

Contacteer ons nu !

Dienstregeling
Maandag t/m vrijdag
8u30-12u30
13u00-16u30

Telefoon
0800 20 790