Snelle, veilige
en betrouwbare printers

Wij bieden producten van het merk Ricoh aan. Onze artikelen zijn beschikbaar voor verhuur en verkoop. Door te kiezen voor een huurcontract profiteert u toch van de eigenschappen van een recent model.

Afdruksnelheid

Snelle verwerking van uw kleuren- of zwart-witafdrukken met optimale kwaliteit bespaart u kostbare tijd om uw taken te voltooien.

Intuïtieve functies

Vind alle functies via een overzicht dat wordt aangeboden door het LCD-scherm, zoals netwerkstatus, status van verbruiksartikelen en nog veel meer.

Opties

Gegevensoverdracht met één klik via Wi-Fi. Andere functionaliteiten kunnen u aangeboden worden zoals papierladen, afwerkingsmodules…

Kies de printer die bij u past

Laserprinters zijn meer ontworpen voor professioneel gebruik. Ze zijn betrouwbaarder en efficiënter bij het dagelijks afdrukken van uw documenten.

Mobiel printen en perfecte afwerking

Ricoh-printers bieden u vele functies die uw zakelijke leven veel gemakkelijker zullen maken: Ricoh mobiele apps, AirPrint en Wi-Fi direct.

Dankzij de mobiliteit kunnen uw medewerkers bovendien in alle veiligheid overal printen vanaf hun smartphone of tablet..

Betrouwbaarder voor een duurzame ecologie

Door voor onze printers te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u een milieugebaar maakt. Zeker, ze zijn nu robuuster ontworpen en bieden het laagste energieverbruik.

Ze kunnen automatisch worden uitgeschakeld, wat lagere bedrijfskosten, stroomverbruik en ecologische voetafdruk betekent.

Na het opzetten van de apparatuur bieden wij after-sales service. Wij bieden deze service al sinds 1999 aan. Burotic Solutions heeft dan ook de nodige expertise in huis om uw project tot een succes te maken. Wij zijn actief in heel België voor zelfstandigen en bedrijven.

Een citaat? Een date? Neem contact op met uw adviseur.

Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren en u te voorzien van print- en archiveringsoplossingen om u te helpen uw productiviteit te verbeteren.

Lease- of verkoopovereenkomst voor uw printer

De service van ons bedrijf beperkt zich niet tot de verhuur of verkoop van een intuïtieve tool. Wij assembleren de hardware en integreren de toner. Als alles administratief in orde is, installeren we de apparatuur ter plaatse. Tijdens de operatie configureren we de apparatuur en controleren we elk detail.

Wilt u een printer huren of kopen? Vraag nu een huur- of verkoopcontract aan. Wij staan tot uw beschikking en ondersteunen u bij elke stap. Wilt u een printer met meerdere functies? Wij verhuren en verkopen ook Ricoh multifunctionele printers.

Meer informatie
over onze producten

Contacteer ons nu !

Dienstregeling
Maandag t/m vrijdag
8u30-12u30
13u00-16u30

Telefoon
0800 20 790