Toepassen op Burotica oplossingen

Bent u een technicus, een verkoper of wil u werken bij een bedrijf dat bekend staat om zijn expertise in Ricoh-apparatuur? We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent om onze teams te vervolledigen. Burotic Solutions is sinds 1999 de geautoriseerde distributeur van Ricoh in België.

[fusion_form form_post_id=”8962″ margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

De Ricoh-expert op het gebied
van kantooroplossingen

Met 20 jaar partnerschap met Ricoh hebben we een grondige kennis van zijn producten. Onze medewerkers krijgen regelmatig training over de nieuwste productupdates en nieuwe producten die beschikbaar zijn..

Ricoh’s nummer één partner, we bieden een breed scala aan producten: multifunctionals, archiveringsoplossingen, printers, interactieve schermen, enz.

We ondersteunen zelfstandigen en bedrijven vanaf de installatie van de apparatuur. Bovendien biedt onze dienst na verkoop oplossingen die aangepast zijn aan uw behoeften.

Ze vertellen ons

“Ik kwam in 2008 bij Burotic. Ik vond er een familiegeest, een vertrouwensrelatie en een gemakkelijke uitwisseling met het management, ongeacht het onderwerp. Tot op heden is er ondanks een forse uitbreiding van het bedrijf niets veranderd. Ik hou van klantcontact, onafhankelijk zijn en de agenda kunnen aanpassen naargelang het geval. Er zijn verschillende afdelingen gecreëerd en we maken allemaal deel uit van hetzelfde bedrijf. ”

Rémi, Technicus bij Burotic Solutions

“Ik werk nu ruim een jaar voor Burotic Solutions. Ik kwam terecht in een gewetensvol team, dat de tijd nam om mij op te leiden. Ik ontwikkel me in een werkomgeving waar ik me thuis voel. Bovendien heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en krijg ik steeds meer verantwoordelijkheden en dat geeft me voldoening. »

Antoine, Technicus bij Burotic Solutions

“Ik werk bij Burotic omdat ik graag een goede service aan al onze klanten wil bieden en hun problemen wil oplossen. Burotic is een echt familiebedrijf en dat zijn waarden die ik waardeer in een werkgever.”

Mathias, Technicus bij Burotic Solutions

Sluit u nu bij ons aan !

Als u op zoek bent naar een aangename werkomgeving, uitdagingen tijdens uw hele carrière en aangetrokken bent door technologie, aarzel dan niet om voor één van onze aanbiedingen te solliciteren !