Un employé en pleine réflexion

Verhuur & Verkoop van printers
en multifunctionele apparaten

Bent u een professional en wilt u apparatuur die voldoet aan de eisen van uw projecten? Bij Burotic Solutions bieden we een antwoord op uw behoeften.

Partner van het merk Ricoh sinds 1999, specialist in de verhuur en verkoop van multifunctionele printers, grootformaten, archiveringsoplossingen en interactieve schermen, wij bieden oplossingen op maat van uw vraag. Hiervoor bieden wij passende formules voor professionals.

Verhuur, service op maat

Met onze contracten kunt u optimaal profiteren van onze diensten, ongeacht de huurperiode. Printer nodig voor een evenement van enkele dagen of voor een investering van enkele maanden ?

Wat uw verplichtingen ook zijn, wij bieden u onder alle omstandigheden optimale, flexibele en dynamische ondersteuning.

We luisteren naar u

U wilt investeren en uzelf uitrusten met een printer die is aangepast aan uw behoeften, maar u weet niet welk model u moet kiezen. Geen zorgen.

Bij Burotic Solutions zijn we er om u te ondersteunen. Hiervoor presenteren we een breed scala aan printers, passend bij uw budget. Welk model u ook kiest, wij garanderen topkwaliteit.

Een offerte? Een afspraak? Neem contact op met uw adviseur.

Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren en u te voorzien van print- en archiveringsoplossingen om u te helpen uw productiviteit te verbeteren.

Onderhoud, onze teams zorgen ervoor !

Bij Burotic Solutions is klantenservice meer dan een formaliteit. Met een kwaliteitsvolle after-sales service sinds 1999, is de band met onze klanten een echte verbintenis. Bij de minst onvoorziene gebeurtenis stellen wij onze technische dienst tot uw beschikking. Een gepersonaliseerde interventie om u optimaal van dienst te zijn.

 

Om het onderhoud en het gebruik van onze printers te vergemakkelijken bieden we bovendien uitgebreide training aan uw personeel.

Wilt u onze diensten testen ? Wilt u een printer huren of kopen ? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Burotic Solutions heeft de formule aangepast aan uw behoeften.

 

Meer informatie
over onze producten

Contacteer ons nu !

Dienstregeling
Maandag t/m vrijdag
8u30-12u30
13u00-16u30

Telefoon
0800 20 790