Neem contact op met uw Ricoh
multifunctionele printerexpert

Bent u een professional en heeft u een multifunctionele printer nodig ? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Burotic Solutions staat tot uw beschikking voor de verhuur of verkoop van apparatuur: multifunctionals, archiveringsoplossingen, printers, grootformaat printsystemen en interactieve whiteboards. We zijn overal in België actief om u te adviseren en oplossingen aan te reiken.

Meer informatie
over onze producten

Contacteer ons nu!

Dienstregeling
Maandag t/m vrijdag
8u30-12u30
13u00-16u30

Telefoon
0800 20 790

  Aan uw zijde sinds 1999 en voor een lange tijd

  We zijn Ricoh’s nr. 1 merkpartner sinds 1999. Daarom bieden wij u al meer dan 20 jaar kwaliteitsprinters en -apparatuur. Sinds 1999 hebben we ook onze after-sales service ontwikkeld en geperfectioneerd. We doen er alles aan om uw vragen zo snel en adequaat mogelijk te beantwoorden.

  We zorgen voor alles

  Bij Burotic Solutions regelen we de installatie van A tot Z. In heel België zorgen we voor de montage van de printer, de configuratie van de parameters en de aansluiting op al uw toestellen zoals computers, smartphones en tablets.

  Technische ondersteuning

  Hotline

  Voor alle verzoeken om technische assistentie buiten het onderhoudscontract om, ons betalend nummer (€ 1,50/minuut).

  Technische ondersteuning

  We zijn gratis telefonisch bereikbaar
  Maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u tot 16u30

  Gebruik het bovenstaande formulier voor alle cartridge-aanvragen.

  [fusion_form form_post_id=”8851″ margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]