Averbeter de archivering van
uw bestanden met onze scansoftware

Wilt u de archivering van uw documenten verbeteren ? We bieden u een archiveringsoplossing om u te helpen bij het classificeren, bladeren, converteren en indexeren, maar ook om handmatig documentbeheer te elimineren. Met deze digitale technologie kunt u de productiviteit van uw medewerkers verhogen en de digitale transformatie van uw bedrijf versnellen.

Snelle integratie met multifuncties

Geen complexe installatie nodig, het integreert perfect met alle multifunctionele printers.

Krachtige en efficiënte digitale distributie

Classificatie van documenten op directory, op Hashtag, op QR-code…
Mogelijkheid om uw pdf’s aan te passen via onze editor.

Opnameapparaten

Scanninger kan gebruikt worden op alle scan-apparaten (multifunctionele apparaten, scanners of smartphones).

Scan en deel uw documenten
met slechts één klik

Vue sur une solution d'archivage d'une imprimante Ricoh

Om uw leven gemakkelijker te maken, bieden wij u aan om uw documenten automatisch te classificeren en te hernoemen met inachtneming van de AVG-normen. Dankzij SSL-codering zijn alle overdrachten veilig voor uw gemoedsrust.

Vloeiend beheer en distributie van uw documenten

Herkenning van teksten (OCR), tabellen en formulieren maakt het scannen van documenten vloeiender. Barcode-ondersteuning en beeldverwerking is een echte doorbraak in technologie.

Conversies naar het juiste formaat zijn in een oogwenk gedaan. Het verwerken van PDF-formaten wordt nu kinderspel (creatie, wijziging, montage, beveiliging, aanmaken van een formulier om in te vullen, enz.).

Een krachtige en
veilige automatiseringstool

De “alert”-functie van Scanninger stuurt onmiddellijk een visuele melding naar het werkstation van de ontvanger, die de directory direct kan openen. Een digitale handtekening authenticeertauthentiseert het bedrijf en de persoon die het document converteert.

SSL-codering garandeert de veiligheid van uw gegevens. De verzending naar de server gebeurt per pakket met een automatische back-up en maakt het mogelijk om zonder onderbreking te werken.

 

Een indexeringssysteem, rechtstreeks toegankelijk vanaf het scherm van uw multifunctionele apparaten, zal documentair onderzoek en de classificatie van uw archieven vergemakkelijken. Neem nu contact met ons op om de software en opties te definiëren die uw productiviteit echt verhogen en uw kosten verlagen.

Een offerte? Een afspraak? Neem contact op met uw adviseur.

Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren en u afdruk- en archiveringsoplossingen aan te bieden om uw productiviteit te verhogen.

Scan uw documenten met gemak

Zodra de software voor de elektronische archiveringsoplossing op uw apparaten is gekozen en geconfigureerd, is het intuïtief om aan de slag te gaan. Het automatiseert het proces van het distribueren van uw documenten vanuit elke bron naar uw documentbeheersysteem.

Meer informatie
over onze producten

Contacteer ons nu !

Dienstregeling
Maandag t/m vrijdag
8u30-12u30
13u00-16u30

Telefoon
0800 20 790