Multifunctionele Pro™ C5300s-serie

De Ricoh Pro C5300s en Pro C5310s zijn gebouwd als een oplossing met het juiste formaat die hoogwaardige kleuren, een uitzonderlijke mediaverwerking en krachtige prestaties combineert. Met een scala aan nabewerkingsopties, professionele afdruksnelheden en geavanceerde technologieën leveren ze een totaalpakket. En dat alles in een apparaat dat weinig ruimte inneemt.

Beschrijving

De Ricoh Pro C5300s en Pro C5310s bieden uitzonderlijke kwaliteit en verwerkingsmogelijkheden voor een betaalbare prijs. Ontworpen voor bedrijven met beperkte ruimte en/of een beperkt budget, geven ze u de beschikking over de geavanceerde functies en ultramoderne technologie die te vinden zijn in onze productiesystemen voor hogere afdrukvolumes.

Om aan deze vereisten te voldoen zijn de afbeeldingskwaliteit en mediaverwerkingsmogelijkheden verbeterd en is de keuze aan optionele randapparatuur vergroot. Verbeteringen zorgen ervoor dat u afgewerkt materiaal van professionele kwaliteit kunt produceren.

 • Hoge productiviteit met kleurenafdrukken tot 80 ppm
 • Uitzonderlijke afbeeldingskwaliteit met VCSEL-laserresolutie tot 2400 × 4800 dpi
 • Beste mediaondersteuning in zijn soort voor speciaal papier, overmaatse vellen en hogere gewichten
 • Nauwkeurige registratie en kleurconsistentie voor werk van hogere kwaliteit
 • Automatisch dubbelzijdig afdrukken tot een formaat van 330 × 488 mm en een gewicht van 360 g/m²
 • Intuïtieve bedieningselementen met een Smart Operation Panel van 10 inch
 • Uitgebreide selectie aan nabewerkingsopties voor grotere flexibiliteit
 • Keuze uit Ricoh- en EFI-controllers voor afstemming op de workflow
 • Integratie met softwareoplossingen van Ricoh om te zorgen voor efficiëntie die meetbare resultaten oplevert — van prepress tot taak- en apparaatbeheer
 • Gebruikersverificatie en gegevenscodering beschermen gevoelige informatie

Een offerte? Een afspraak? Neem contact op met uw adviseur.

Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren en u afdruk- en archiveringsoplossingen aan te bieden om uw productiviteit te verhogen.

Burotic Solutions, partner van het merk Ricoh, biedt een reeks producten die voorop lopen op het gebied van innovatie: multifunctionals, archiveringsoplossingen, printers, grootformaat printsystemen en interactieve schermen. Dit solide partnerschap is de garantie voor de kwaliteit van onze producten en de ernst van onze dienst na verkoop in België.

Meer informatie
over onze producten

Contacteer ons nu !

Dienstregeling
Maandag t/m vrijdag
8u30-12u30
13u00-16u30

Telefoon
0800 20 790

  In welk product bent u geïnteresseerd ?*

  Een vullingpatroon nodig ?

  Go to Top